Gellack Hemma

Vill du också ha snygga hållbara naglar utan att det kostar en förmögenhet? Nu kan du enkelt göra dina naglar själv med gellack hemma. Allt du behöver är ett baslack, valfri färg, ett topplack och en LED- eller UV lampa för att härda gellacket.

Gellack hemma, enkelt och snyggt
Det är lätt att göra olika kombinationer. Här med svart i botten och guldglitter ovanpå

Vi har både one-step gellack och three-step gellack. One step är lättare att applicera medan three-step sitter bättre och längre.

Här hittar du våra one step Gellack:
https://starnail.se/produkt-kategori/gellack-one-step/

Här hittar du våra three step Gellack:
https://starnail.se/produkt-kategori/gelish-farger/

Vi har även en exklusive serie med gellack hemma med glitterlack med mycket bra hållbarhet:
https://starnail.se/produkt-kategori/gellack-diamant-lyx/

Du behöver inte gå till salong för att få snygga naglar. Nu kan du enkelt göra fina naglar själv med gellack hemma. Vi har stort urval på färger och kommer succesivt att utöka färgkartan med populära färger för varje säsong. Även nagelvårdsprodukter såsom

Våra gellack är väl testade både i USA och Europa och innehåller inga frätande ämnen eller carcinogener som är skadliga för din kropp. Skulle man ändå få allergiska utslag av produkterna så ta bort produkten omedelbart.

Gellack tas lättast bort genom att man pillar försiktigt bort det med en nagelpinne eller man dränker nageln i aceton några minuter så går gellacket enkelt att ta bort.

Vi har även mycket prisvärda startkit med baslack, toplack, valfri färg, en ihopfällbar LED lampa samt borttagningspad. I startkitet har du allt man behöver för att börja med gellack hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *